Grillkedjan Texas Longhorn

Med över 30 restauranger i Sverige har Texas Longhorn växt sig till ett välkänt varumärke över stora delar av landet. Texas Longhorn erbjuder sina gäster ett stort urval av olika kötträtter i form av revben, hamburgare och köttbitar. Det hela började för över 20 år sedan med en amerikan som hade hemlängtan. Ur det föddes Texas Longhorn för att han skulle känna sig som hemma i den texasinspirerade miljön. Det har visat sig vara väldigt uppskattat av det svenska folket som på senare år fått se nya restauranger slå upp portarna med jämna mellanrum. Grillkedjan säljer även en hel del produkter på dagligvaruhandeln, bland annat olika såser och även deras egna revben. Så får man inte nog av Texas Longhorn kan man enkelt och smidigt ta med sig delar av restaurangen till hemmet. Det är ett perfekt sätt att testa ifall Texas Longhorns smaker är något som passar ens egna preferenser innan man bestämmer sig för ett besök.

Texas Longhorn expanderar

Att Texas Longhorn väljer att under 2018 öppna nya restauranger är inte direkt förvånande. Deras varumärke har växt sig såpass starkt och växer för varje år som går. Nyligen blev det klart att Texas Longhorn expanderar till Halmstad under 2018. Ett exakt datum för öppningen av restaurangen är inte helt fastställt men de räknar att slå upp portarna under maj någon gång. De räknar med att behöva anställa åtta nya till restaurangen varav minst fem heltidsanställda. Är det ett jobbtillfälle som låter intressant kanske det vore ett perfekt tillfälle att slänga iväg ett CV! Vad kan man förvänta sig av ett besök hos en av de växande restaurangkedjorna i Sverige? Hos Texas Longhorn hittar man alltid färska råvaror av riktigt bra kvalitet. Deras höga standard är något som de aldrig tummar på. Utöver kött finns det goda vegetariska alternativ för den som föredrar det. Så vare sig man är köttätare eller inte kan man tillsammans avnjuta en god middag med goda drycker. Grillkedjan har givetvis fullständiga rättigheter så det utmärkt att avnjuta sin köttbit med ett glas vin eller en kall öl.

Steakhouse och Burgers & Deli

Texas Longhorn äger även kedjan Burgers & Deli som inriktar sig mer på hamburgare än vad Texas Longhorn steakhouse gör. Det som öppnar i Halmstad kommer att vara ett steakhouse. Är man ett stort fan av Texas Longhorn kan ett tryckeri Stockholm som gör snygga tryck kanske hjälpa med en specialbeställd t-shirt på Longhorn-loggan. Har man tänkt att besöka restaurangen i framtiden kan vi rekommendera deras klassiska BAR-B-Q Ribs med en majskolv och deras fantastiska bakade potatis. Allt kan sköljas ner med en god kall öl i ett frostat glas. Texas Longhorn är inte en billig restaurang att äta på men man får otroligt fina råvaror för priset man betalar. Dessutom är de alltid rikligt med kryddor och smaker som överraskar de flesta gäster. Ett perfekt val för hela familjen såväl som kompisgänget. Miljön inne på Texas Longhorn är trevlig och varm, man känner sig alltid välkommen. Se efter om det finns en restaurang i ditt område och besök Longhorn över en middag.

greenchilli